Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna utan att höra

Ser


Med stängda ögon


Med själen


sluten




Tätt






Lyssnar


Utan att höra


Hjärtan gråta




Nära






Förstår


Utan att inse


Någon dör







Där



Här



Nu.




Fri vers av *Torsdag*
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-18 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

*Torsdag*