Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluter ögonen kring min själ


I motvind



bländad



och hopkrupen



bygger jag murar


kring mitt hjärta







I kyla



sorg



och falnande



sluter jag ögonen


kring min själ







I dimma



smärta



och ekande


spricker jag

och låter hjärtat gråta


gråta röda tårar

tårar


över

dig





























Fri vers av *Torsdag*
Läst 371 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-30 21:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättebra! :D
2010-04-29

  peter markurth
mycket bra
2010-04-04

    ej medlem längre
vännen< 333
såå fint skrivet:}
applåder!
Kram
2010-03-31

  oMareld
vackert skrivet

fortsätt så :)
2010-03-30

  Larz Gustafsson VIP
När man läser det du skriver tror man att du är äldre än du är.
2010-03-30
  > Nästa text
< Föregående

*Torsdag*