Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnen

jag sväljer ett sömnens piller
ned med något som koffein
och här står dessa ljus tända
jag öppnar fönsterluckan
kylan möter svärmen
av värme i en explosion
jag låser dörren bakom mig
stänger in mig för att se bortom
jag känner fötterna svalnade i svett
och minsta vind sveper med sig
flertalet skäl till att inte röra mig mer
det är ironiskt




Fri vers av ffredfr
Läst 262 gånger
Publicerad 2010-03-19 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr