Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befrielsebrevet 8:16

Jesus sade: De säger att de tror på mej så himla mycket.
Jag bara undrar, varför behövs det då så mycket propaganda?

Befrielsebrevet 8:16




Fri vers av Akke
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-19 22:57



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Den som tror
behöver bara
gå omkring
och vara för
att allt klara
så är det bara!
2010-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke