Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haha, lite fult. Hehe.


Herr Lantz

Han är en mycket speciell karl
i sitt renaste slag.
Aldrig har världen skådat
ett sådant strålande leende.

Han är en mycket speciell man
som skrattar så mycket han kan.
Och om han ett tillfälle får
så skämtar han lite, då och då.

Herr Lantz, Herr Lantz
ingen är som du.




Övriga genrer av ingen alls
Läst 266 gånger
Publicerad 2005-11-05 03:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingen alls
ingen alls