Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

han är inte säker, men...

han är inte arg
han är ledsen

han är inte ledsen
han är ensam

han är inte ensam
han är misuppfattad

han är inte misuppfattad
han är bestämd

han är inte bestämd
han påverkas bara inte

han kan påverkas
men han tycker vissa saker är fel

han tycker det mesta är rätt
men när han blir ensam om det blir han upprörd

han är nog bara upprörd när han är ensam
men från och till kan det även sådana saker göra honom arg




Övriga genrer av tonsoku
Läst 573 gånger
Publicerad 2005-11-05 03:47



Bookmark and Share


  Karin I
tyckte verkligen om den, vet inte förde mig lite till skratt men ser ändå något mer i den,
gillar verkligen sättet den är skriven på!!
2005-11-14
  > Nästa text
< Föregående

tonsoku
tonsoku