Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej, jag låter orden tala för sig själv;)


Falska leenden och kalla händer




Att någon vill ta din hand och kan le
Behöver inte betyda så mycket med dé
Baktankar, likt en kamouflerad bumerang
Slår till dig i ryggen lika hårt som en brandslang

Falska leenden- kalla händer
Det glimmer och du ser blekta vita tänder
Yta, glättigt allt ser bra ut- ut
Men du känner i magen att något är sjukt- och inte mjukt

Smidda planer och verktyg blänker
Alla goda tankar motas där Ni tänker
Ränker, tankar -smidda om dagen
För att nyttjas i skymning på motsatt sida från magen

Lägga kraften på annat än att passa ryggen
Vill jag slå någon är det den förbannade myggen
Krama om och omfamna morgondagens timma
Är mycket roligare än att stridsspetsar putsa och finna

Välj en ny karta, riktning med korrekta kompassen
Kan andra få smyga på varandra i vassen
Jag vill vara där värme är värme
Kärlek är kärlek och inget blir sämre




Fri vers av Tony Wallgren
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-20 08:15



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Fint skrivet igen ... Tony!
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Tony Wallgren
Tony Wallgren