Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan


En dag i sänder

Jag målar en dag i sänder
Med min själ och mitt hjärta som slår
Hoppas, tror och känner
Känslan berör och består

Att våga få vara mitt sinne
Med penseln och känslan mittåt
Med tavlan som ett färskt minne
Från daggen av änglarnas gråt




Bunden vers av Tony Wallgren
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-08 17:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt vackert!
2014-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Tony Wallgren
Tony Wallgren