Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga blunda och känn efter

Någon söker och någon finner
Ibland så hittar man bäst
När det är mörkt
Och man använder sig av

Magkänslan istället för
Okulärbesiktningens formulär
Använd hellre öronen och hjärtat
Än ögonen och checklistan


Blunda och känn
Lyssna och hör
Fingertoppar och öron
Känner bättre än din retina




Fri vers av Tony Wallgren
Läst 485 gånger
Publicerad 2010-12-10 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Wallgren
Tony Wallgren