Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden talar

Om du bara tar dig tid
Och låter tystnaden tala
Så ska du höra

Att det outtalade ordet
Säger mer än en hel gågata

Ibland ligger budskapet inte
Ens mellan raderna utan i
Det outtalade




Fri vers av Tony Wallgren
Läst 465 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-12-15 14:40



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Så sant.
2011-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Tony Wallgren
Tony Wallgren