Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paketera för de yngre

Köpa, tejpa och att få
Slå in ett fint paket ändå

Behöver inte vara det som
Alla vuxna bryr sig mest om

Paketen ger jag till de minsta
De äldre får sig i det finna

Mitt tips till alla vuxna är att mest
Lägga pengen på biljett

Som gör att alla kan få mötas
Relationer vattna och smått skötas




Fri vers av Tony Wallgren
Läst 466 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-12-19 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Wallgren
Tony Wallgren