Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jante lagar efter läge


Vägen till känsler´n
Ä lång dår´ä
Handler om glädje´n på riktigt

På riktigt på riktigt för anner´n

Men vägen till skadeglädjens
Plattforma den ä kort å bré
Å skylta som vi´sn vägen

Te skadeglädjen ä stor
Som en zeppeliner´n
Eller´n töckän där luftballonga

Hvarför är´ä så svårt
Å glädjes me´n anderens
Framgåner´n

Å så lätt å glädjes
När´ä gå åt helvetä
För annere´n

På riktigt på riktigt för anner´n

Jan´te…… vet då jag var´e ä
Eller
Varé handler´n om




Fri vers av Tony Wallgren
Läst 443 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-19 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Wallgren
Tony Wallgren