Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet

Förväntan om ordets avsändaruppsåt
Bestämmer till stor del uppfattningen
Hos skratt, ord och gråt

Öppna upp fönstret
Visa vem du är
Så jag kan titta in

Säg hellre vad jag behöver höra
Än vad du tror jag vill höra
Men säg det med värme och kärlek.

…..så jag inte behöver fundera över ordets avsändaruppsåt




Fri vers av Tony Wallgren
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-20 09:38



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Precis... många skriver nog för att tillfredsställa andras synliga som osynliga behov,
Men man kanske ska skriva för att berätta något nytt för läsarna och för att de ska lära sig något?
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Tony Wallgren
Tony Wallgren