Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blev inspirerad av andra limerickskapare här...  :)




Limerick (Sveg)...

 

En förslagen jänta från Sveg

log vänligt mot "dirren" och neg.

Han tafsade väl fräckt,

hon tjafsade rätt käckt,

han höjde lönen och hon teg.

 

(c) tk.




Bunden vers (Limerick) av thyra
Läst 397 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-20 10:44



Bookmark and Share


  Ingrid Ottosson Losell
Härlig humor!! :)
2010-03-23

  Johan Bergstjärna VIP
Påminner om Mllennium som nyss var på TV
2010-03-20

    ej medlem längre
*skrattar*
Är det det här som kallas för samarbete?
Snyggt som tusan Thyra!
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra