Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så stiger regn

 

 

upp från marker

 

trådar

strängar

ljus

 

de spinna de väva täcke av ljus 

slöjor av ljus

 

vackerfolken

skrider till böljande dans

 

med varsamma händer

reder de bäddens

värmande ord

 

 

i vindarnas tempel

är min vilja

att vara

 

att bli

din

 

andas

deras innerliga bud

 

höra

världsordens ljuvliga lovsångshöjdan

 

öppna

 

slutna händers

 

blad

 

 

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-20 14:30



Bookmark and Share


  Ishtar
Spindelsvävfin är denna, och många andra, av dina dikter. Mycket bra! Tack!
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser