Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blomvandringarna

 

 

har börjat nu

 

var varsam med

din fotsättan

 

 

tillåt marker lära känna dina steg

 

 

låt gärna tåberöran

snudda vid

 

komma

först

 

låt valv kupas om

livströmman

 

 

innan du

 

 

sätter ned hälar

 

i marken

 

 




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-20 14:40



Bookmark and Share


  kråkan VIP
känn fötterna ..:) fint!
2010-03-21

  Anna*
Varsamheten är påtaglig och den ömsinta kärleken och omsorgen i livet det centrala. Tack!
2010-03-20

  aol
öm så vacker
2010-03-20

  Ishtar
Ömt var ordet. Nära, livsnära. Om ömsesidghet och värdighet, som jag ser det. Känner det. Vacker, smidigt språk. Gungande som på våt mossa. Tack!
2010-03-20

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Tack för denna...det ömaste och vackraste jag läst på länge.
2010-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser