Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå flätor och påfågelfjädrar liknar inte alls månen


kroppen pirrar och snurrar
på en bädd av små små elektriska ord

söker dina läppar
och finner din glödvarma mage
smälter ner i din navel

som fåglar tätt intill
matandes varandra med solrosvända frön

du är så där slam och enduro
jag har aldrig varit gift med en tumring förrut


den rätta tystnaden bortom orden
rinner varmt och mjukt
in med slött halvslutna ögon

låter mina naglar smeka din ådra
och undrar om du finns

men evigheten är alldeles för stor idag
och ingen kan leva utan hud




Övriga genrer av himlens hemlighet VIP
Läst 514 gånger
Publicerad 2005-11-05 10:26



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Näst sista raden är en snygg Aspenström-parafras! Och titeln är mycket bra, liksom fjärde och sjätte strofen.
2005-12-03

  waileth
Tack för sista strofen! Det formulerar det jag så ofta känt/känner. När livet väller runt omkring o man inte riktigt vet hur man ska bete sig, när det enda man kan göra är att älska; livet själv eller någon med tumring ;)
2005-11-08

  Rublev
helt underbart längtansfull vacker och innerligt nära... förstummas :)
2005-11-06

  rebecca d
men evigheten är alldleles för stor idag
och ingen kan leva utan hud

...en dikt i sig själv
2005-11-05

    BrokenHearted
haha - älskar dina titlar :-) fullpott!


'söker dina läppar
och finner din glödvarma mage
smälter ner i din navel'

äger. :))
2005-11-05

    afrika
du är så där slam och enduro
jag har aldrig varit gift med en tumring förrut

storartat!
2005-11-05

  Hans w-art Westlund VIP
"och ingen kan leva útan hud" så är det (om man räknar bort de brännskadade.. ) "solrosvända frön

du är så där slam och enduro
jag har aldrig varit gift med en tumring förrut"


dina ord klingar
som det levande ordets klocka
och jag älskar det

tack
2005-11-05
  > Nästa text
< Föregående

himlens hemlighet
himlens hemlighet VIP