Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dörrklockan

Första gången det ringde på dörren
var ett halvår efter det att han flyttat in
någon hade råkat komma åt ringknappen av misstag

Efter ett år av tystnad ringde det igen
det var en man från Jehovas Vittne

Efter ytterligare en tid
hade han glömt bort ljudet från ringsignalen
så han öppnade försiktigt dörren
och ringde på hos sej själv.




Fri vers av Akke
Läst 167 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-20 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke