Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppsnappat XXXII


Konsten att iaktaga afstånd får sitt egentliga eldprof först i det inre lifvet

Vilhelm Ekelund




Fri vers av Almagrundet
Läst 506 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-21 12:51



Bookmark and Share


  rebecca d
oj, silken bra!
2010-03-21

    ej medlem längre
så nedrans prickeriat!
2010-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet