Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
knulla ha samlag, ligga med, pippa, bryna, göka, gänga, nuppa, jucka


Sexuellt umgänge med oss


omfamnad av
din sköra gestalt
pulser utav
din kroppsliga värme

du blir ett med mig, inatt


andetag
jagade till flykt

smakar närhet?

för läpparna
du burit på
all denna tid
tillhör mig

snälla säg
att så nära
har ingen annan varit förut

låt mig komma in i dig




Fri vers av Louisedottern
Läst 247 gånger
Publicerad 2010-03-22 11:15



Bookmark and Share


    tehdog
tycker det är asnice, vill höra dig läsa. men skär bort /ut/av, stakar sig i huvudet. Som skridskor på hjärnan.
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern