Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du var vageln




du var vageln under mitt öga

det missade tågbytet

den sista cigaretten

spruckna läppen dränkt i tårar

de för små skorna jag inte
vågade lämna tillbaka

du var ölglaset som tillsammans
med vinden dränkte mina byxor

jag älskade dig






Bunden vers av Sockerkaninen
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-27 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sockerkaninen
Sockerkaninen