Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

baltikumpulver


tändaren skevar
allt jag tänker på är hur du trevar
fram över kakelgolvet
å jag känner en pust
när du ger mig en osynlig puss

tankar på nikotin när jag egentligen
vill ha en benzodapin
blåsa bort en känsla

på loftet med balkar
känner jag mig blåst när jag tänder
ännu en gås

och pulvret från baltikum
fastnar i mina bihålor
jag nyser ditt namn

atjo





Fri vers av Louisedottern
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-29 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern