Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våtmarker i mina lungor


kors och tvärs över stambanan
speglar sig trädens nakna siluetter
i mitt avund

våtmarkerna omringar oss
med osmakliga likdelar
när järnets vibrationer
inkräktar på dess förmultelse

står på betongperrongen
delar frisk luft med lokets
slavdrivare

med cylindrar av gift
välkomnar vi våtmarkerna
förmultnar oss själva innifrån





Fri vers av Louisedottern
Läst 326 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-28 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern