Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

titel

 

 

bjarne, administratör 

stig, förvaltare
amanda, lärare
louise, polis
oskar, säljare

artur, konstnär
inger, överlevnadsmästare

klara, studerande
nicklas, arbetssökande

arne, singel
viola, chaufför eva, trebarnsmor

emma, sjukskriven
adolf, diagnosticerad

aina, pensionär
gustav, förvirrad telefonkatalogsläsare

 

evelyn, sopsorterare

sigurd, kung

henrik, nappflaskeägare

sonja, poet

gandalf, bonde estrid, gatumusikant mårten, parfymtillverkare

 

vem lever mest på att kalla sig titlad

den med behovet eller

 

den med tvånget

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 160 gånger
Publicerad 2010-06-21 02:42



Bookmark and Share


  Anna*
Mycket bra fråga som jag tänkt en hel del på i vissa sammanhang och hur titlarna bygger klyftor mellan de som mest behöver och de som gärna vill ge ... sorgligt
2010-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri