Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det var jag som dödade jonbenét ramsey

jag samlar på böcker
för jag älskar
hur orden låter
inuti mitt huvud
älskar
bokstävernas form
älskar
meningarnas innebörd

och jag tänker
du är likadan
samlar på ord
stoppar dem i fickorna
för att
beundra

och vem har egentligt sagt
att man inte kan leva på ord?









någonstans läste jag att
om du vill veta hur döden ser ut
behöver du bara vara ägare till
en spegel

och kanske är det sant
kanske är vi våra egna bödlar




















saknar
tidiga tonår
läsandes kp:s
kropp och knopp
hej kp,
jag har bara en pungkula
är jag normal?









jag har kommit på mig själv med att
vara en sådan person som
alltid har en
flickvän
eller
pojkvän






ditt kön
över mig
min tunga
mot dina
läppar



sedan jag träffade dig
skriver jag sämre poesi

jag skyller på att
jag är lycklig











kyss mitt febriga hjärta
min längtande ungdom

vi är bara djur
som
reagerar på
feromoner







fy fan
jag vill
kräkas
på mig själv
för
detta är inte poesi
det är en
bakfylla









jag ska fånga
mina drömmar
i en respirator
tills de pressas
in
i
mina lungor





























ja, jag är en dödssyndare
och ett anspråkslöst förslag
är att
staten bygger läger
för sådana som jag
så att vi kan
koncentreras




Fri vers av gnupung
Läst 502 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-22 19:27



Bookmark and Share


    Silverstjärna
Mållös... Underbar.
2011-06-26

  dead_prez
Det här är verkligen extremt bra!
2011-01-24

  chippsi
Det var bra flyt och intressant att läsa. =)
2010-03-22

  hassanzass
Fyfan vad bra!!!! Bäst bäst bäst! Jag älskar den här dikten! Överskriften är så bra och orden och meningarna! I love it! När kommer en bok med dina dikter ut?!
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

gnupung