Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar dig så det gör ont

Tankarna snurrar
Minnen
Alla fina minnen jag fått
Livet med dig



Kan någon berätta
Hur jag ska klara mig
Utan dig

Tårarna rinner
Suddar ut
Orden
Meningarna
På mitt papper


Jag vet att du vill att vi ska leva som förut
Jag vet att du vill mitt bästa
I alla lägen

Jag vet att du alltid
Kommer stå vid min sida
Trots att du kroppsligt
Inte finns kvar längre

Förlåt om jag sviker dig
Men jag saknar dig
Dig, dig, dig.


Jag saknar dig så det gör ont
I kropp och själ.

Utan dig,
Hur fan ska jag klara mig?!




Fri vers av pussgurkan,
Läst 550 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-22 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pussgurkan,