Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...till dig pappa.


Tre små ord

Bara tre små ord
Tre ord
Ovanligt kraftfulla
De betyder något

Jag hoppas att du vet
hur mycket du betyder för mig


Många tårar spillde jag på dig
När jag trodde att jag höll på att mista dig
Är inte bra på att prata om sådant
Verkligen inte
Så jag skriver i stället;



... Jag älskar dig



Jag vet
Du har sagt det till mig
Jag är den du bryr dig om mest
Och du har inga problem med att säga;



... Att du älskar mig



Så fort du säger det
Blir jag stel
Varm
Jag får bekräftat vad jag egentligen redan visste;



Du älskar mig!




Fri vers av pussgurkan,
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-01 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pussgurkan,