Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU nalkas ljuva sommar.

sommar


höst


vinter


vår.




årtiderna ändras.

åren går.

men smärtan består.




Fri vers av pussgurkan,
Läst 647 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-02 15:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ackurat!
Spot on!
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

pussgurkan,