Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håll mig hårt

håll mig hårt
håll mig nära
håll mig så som du en gång gjorde
är det för mycket att begära?
gör det, även fast vi båda vet att du inte borde


snälla,
gör det ändå.



håll mig hårt.
varför måste människorna omkrig oss
göra det så svårt?


håll fast mig, säg att du älskar mig
att du är min för evigt, för alltid
jag säger detsamma till dig
du skapar min själsliga frid


älskling,
krama om mig riktigt hårt



håll fast mig, du är min kära
visst kände vi det, båda två..



du vill hålla mig nära...




men det är något som håller oss isär...





...ändå




Fri vers av pussgurkan,
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-01 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pussgurkan,