Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro på den du!

Lyckan är, som en upplyftning för kroppen
den får direkt opp en
och man känner sig, som den största av alla på toppen
även om man är den allra minsta glädjedroppen
så ser man bara ett de där lovande hoppen
ja, som så gott får opp en!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-22 20:50



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
att gå omkring och tacka varje dag för att man lever och i varje liten pusselbitisk detalj av verkligheten tycka sig som tokkär i den, det är något av all den där lyckan som reklamen jämt spottar oss i ansiktet med, för att vi inte skulle ha den, bara sträva efter att få den
2010-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt