Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel med grå vingar

Högt uppe på månens topp
Ser en ensam väktare till ditt liv
En ängel med grå vingar

Med ögon som svarta speglar
Med fötter som bärande vaggor
Med en näbb skarp som svärd

I regnets skimrande dis kan ögonen luras
Och sinnena förledas
För sinnen kan ljuga

Och en spegel kan bli ett fönster
En vagga kan bli en grav
Ett svärd kan bli en lie

Högt uppe på månens topp
Sitter en vaktande kråka
En ängel med grå vingar




Fri vers (Prosapoesi) av malkvanbandy
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-22 23:39



Bookmark and Share


  aol
ruggigt vackert
2010-03-23
  > Nästa text
< Föregående

malkvanbandy