Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klippa navelsträngen är inte lätt när barnen blir stora


Saknar dig

En kväll med dig

med bio och mat

så nära vi är

i förtroligt prat

Vi saknar varann

i hjärtat det värker

Men hjärtligt är

och det oss stärker

Så stolt jag blir

när jag ser på dig

det värmer att se

att du älskar mig











Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-24 07:16



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
NEEJ INTE LÄTT..fy det svåraste faktiskt ..låter så skönt när du skriver så nära vi är i förtroligt prat ..då finns mycket kvar att glädjas i..navelsträngen kanske klippt men den hänger med liksom ändå baki där..applåder Gnistan vilken fin dikt!!
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt