Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hyllning till våren - igen!




Stormande vår

 

Våren stormar till isiga

hjärtan

torkar upp vinterns fukt

 

leende möter vi värmen i solens

strålar

om och  om igen fyller våren

oss

med nytt liv




Fri vers av KristinaE
Läst 346 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-24 00:11



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Underbart Inspirerande ! Bokmärker !
2010-03-25

    J. Herward
lite som att,... okej nu kan vi alla andas på riktigt igen !
snyggt krafsat :)
2010-03-25

  Ilona _L
Som vi längtar!
Fint skrivet av dig!
2010-03-24

    ej medlem längre
Vårens under upphör aldrig att fascinera en poet.
2010-03-24

  Jack_iX
Vårligt härligt - det finns hopp !
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE