Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG SPYR

JAG SPYR PÅ DINA ÅSIKTER, SPOTTAR PÅ DINA TANKAR.

DU SOM SÅ MÅNGA GÅNGER HAR HOSTAT UPP ANKAGELSER, LÖGNER OCH SMÄRTA - LEV NU UPP TILL VAD DU SJÄLV HAR ORSAKAT, OCH KLAGA INTE.

ALDRIG, ALDRIG MER SKA JAG FINNAS TILL FÖR DIG.
ALDRIG, ALDRIG MER SKA JAG FÖRSVARA DIG.

ALDRIG, ALDRIG, ALDRIG.

JAG SPYR PÅ DIN KROPP, OCH SPOTTAR PÅ DIN SJÄL.

DU DÖDADE MIG, MEN DU SKA MED MIG NER TILL HELVETET.




Fri vers av Nagini
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-24 00:23



Bookmark and Share


  Suspended Animation
Jag förstår dig! vet precis hur det är.. kan verkligen känna ditt hat!! BRA :)
2010-04-18

    OrvarOscar
Versalerna får mig att känna som om du skriker.
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Nagini
Nagini