Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobbare

Häng dom högt
Och skoningslöst

De som tryckte ner dig
Har talat för

Sista gången ...




Fri vers av Nagini
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-22 19:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"kick the chair"
2010-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Nagini
Nagini