Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste tro mig!

Och när portarna öppnades klev jag långsamt in
I den gyllene salen, i det stora slottet
I sagans värld

Och vad fick jag se ?

Prinsessan bar byxor
Och prinsen bar kjol
Han lekte med dockor
Hon lekte med kol

Prinsessan var rund
Och prinsen var vek
Ett leende smyckade hennes asnikte
Men han var dock blek

Du måste tro mig, det är sant
Att detta skedde i Sagans land




Fri vers av Nagini
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-17 11:45



Bookmark and Share


    spliff
jag tror dig!
2010-04-22

  Stefan Viljehammar
Fairies wear boots, and now you gotta believe me
yeah i saw it, i saw it, i tell you no lies.

Black Sabbath

Du skriver kanonbra.
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Nagini
Nagini