Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

H-O-R-A

Det är inte mitt fel att jag har bröst
Jag bad aldrig om mitt tidigt utvecklade utseende

Trots det,
Är jag en hora i dina ögon, mamma.




Fri vers av Nagini
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-18 20:28



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Sanslöst. Hur kan det bli så?
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Nagini
Nagini