Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kanske ser min kropp, men själen har rymt och jag väntar den inte på ett långt tag så du kan gå.

Jag ser en utväg någonstans
Men den är alltför långt bort
En enkel genväg finns ingenstans
Jag måste fly för livet är alldeles för kort

Det finns ett mörker i mig
Det växer sig starkt och stort
Jag blir skrämd av ljuset i dig
Och mycket snart har du blivit ett hot

Tårarna bränner så jag knappt står ut
Och smärtan är outhärdlig
Jag längtar tills allt detta tar slut
Tills Gud är färdig

Jag hör en viskning som sakta närmar sig
Men jag står kvar i hopp
Om att den planerar att döda mig
Så att allt får ett stopp

Jag är en fläck i världen
Det finns så många fler
Stött på många problem på färden
Och ändå väntar mer

...




Fri vers av Nagini
Läst 412 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-18 20:41



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Mycket bra text, ärlig och mörk.
2010-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Nagini
Nagini