Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ljuset förseglad vid min skugga



skuggan,
är också jag

skulle det vara, på något sätt
annorlunda,

skulle ljuset formatera en annan figur,
vid sidan om

skulle kärleken inte gälla




det var en fråga

jag går ju, med min skugga
här bredvid

ej speglad,


i vattenytans brytning, utan
förseglad

genom livet




tills

döden

skiljer oss


åt










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-03-24 11:27



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Wow!! så fin. Tycker om den för att jag kan relatera till orden och känslan. Jag läser den långsamt och eftertänksamt och den känns som en liten visdom...om sig själv. Underbar titel.
2010-03-24

  stenen/ Yv Ericsson
ja den är skön skuggan. den är inte ivägen och gör alltid som man säger. men den är lite väl tystlåten..
2010-03-24

  Anders Perols
Vackert tänkvärd
2010-03-24

  Elwania
mycket tankvärd text
ja det är dags att omfamna sin skugga
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP