Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLEN ÄNDRAR RIKTNING



Från den ena dagen till den andra vänder min själ
riktning och sorgen breder ut sig i mitt hjärta vill
inte men måste känna dessa känslor inte förtränga
dem men idag,
vaknade jag ledsen

Jag mindes mina drömmar hur du kom igen till mig
och ville ha mig längtade efter mig sade du vi träffades
i stormvågen i kaosets själsliga misär där var jag och du
stannade kvar det är många år sedan nu men du kränger
mitt hjärta,
i drömmens land

Frågar mig vad är det jag vill ha tillbaka igen och en tyst
längtan breder ut sig som fågelvingar över mitt bröst ta
inget förgivet i livet men idag känner jag mera än vanligt
obehag irritation sorg att jag inte orkar mera än,
just såhär idag

Förebråelser tynger mina tankar om ändå livet vore lättare
helst lätt varje dag men när sinnet vaknar tungt och mörkt
hur ska jag då vända och gå ur mörkret frågar jag mig kanske
måste det göra ont,
när det läker

Här krånglar jag inte till det med vackra konstiga ord utan mina
ord utav känslor och förnimmelser och smärta är som härdsmälta
blev jag offret nu igen och ni förövarna och syndabockarna till
min sorgbundna vredgade,
lidande inombords





Fri vers (Fri form) av Fånga dagen
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-24 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen