Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bejakar

 

kjolar i vida vågor runt om

är mjukbädd

 

orkar inte längre

stå upp

 

på knä sitter jag

ur ögas trötta lins rinner tår

 

kupar mina händer

tar in

 

andas mjukt därpå

du vackra bubbla flyg drömmande

 

 

 

lägger mig till vila

bejakar orkar inte

 

sovande andas trötta händer

slutna över brösts andhämtan

 

ögonfärger gömmas

i inrekälla

 

ser

leende

 

bubbla skimra

för dig




Fri vers av Lena Själsöga Keijser
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-24 22:09



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Att orka ändå, att leva i en önskan i att kunna förmedla kärlek..trots allt, så läser jag den här innerliga dikten och ja, du vet ju att jag älskar dina bilder!
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser