Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns stunder i livet där man få för sig att saker och ting är på ett speciell sätt. Så är det!!!! Eller!!!!


Tolkningsfråga



Tolkningsfråga

Ibland är livet en tolkning
av en misstolkning
man lever och dör
Efter den!!




Övriga genrer (Aforism) av giovanni casadei VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-25 01:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I över 25 år har jag vetat. Och det håller.
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP