Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖNSKAN

 

Jag vill tillhöra uppskattade filosofer

tänka vackert skriva strofer.

Ack så banalt allting kan vara

när man blir tillsagd

att  inte ens duga

att ha två armar i kors

BARA......




Fri vers (Fri form) av giovanni casadei VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-02-18 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP