Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RELATIONER

I början av en relation

det är lätt att vara gullig

undvika diskussion.

Svårigheter lägger man åt sidan

man struntar i vännerna

eller på stan Glida.

Problem uppstår knappast 

under det  tillfälliga sus o dus

eller under en afton med många tömda krus.

För nog är det så i många fall

att när problemen hopar sig 

står relationen knappast pall.

man skuldlägger varandra 

hittar fel och fasor,

det rara försvinner,

behanlar varandra som gamla trasor.

det kan inte vara möjligt 

att gullande par hamnar i sådana situationer

det bör vara så att från början

de har haft fel i sina intentioner.




Fri vers (Fri form) av giovanni casadei VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-18 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP