Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRVIRRING

 

Tänk en tanke

dröm en dröm

förvärkliga båda.

Tänkte en tanke

drömde en dröm

förvärkligade båda

tänkte vad?

en dröm! vilken

en tanke! vilken

eller hur var det

en tanke_dröm

eller en

dröm_tanke

vad är att vara ?

 




Fri vers av giovanni casadei VIP
Läst 41 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-10 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP