Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig ett smil


Ge mig ditt leende för ett ögonblick
Låt det leta sig fram emellan oss
Låt det nå mig
Låt det värma mig
Så ska det föra mitt hjärta tillbaka till dig

 




Fri vers av leelee
Läst 299 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-03-25 13:25



Bookmark and Share


  Gigi
Jättefin!
2010-04-08

  Monika A Mirsch VIP
underbart om det lilla leendets styrka
2010-03-31

  walborg
Jag blir glad och bara ler när jag läser detta!
2010-03-27

    Bodil Sandberg
Fem fantastiska rader som applåderas varmt!!!underbart!!
2010-03-26

  erkki
Längtansfullt och ödmjukt. Känsla och troligen förnuft i symbios. Väldigt vackert.
2010-03-26

  blaite
Fin fint Leetjejen
2010-03-25

    ej medlem längre
Vilket fint sätt att kommunicera! Giv ett leende och få ett hjärta.. Låter som ett bra (ut)byte.
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

leelee