Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom och jag och våra problem

 

The Piano Has Been Drinking

och min dator har fått Parkinson

de döda tingens inneboende ondska
igen!




Övriga genrer av Måna N. Berger
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-03-25 14:55



Bookmark and Share


  aol
som tusan, ler
2010-04-26

    Tea Alex
Kan inte annat än le...!
2010-03-26

  Eva Langrath VIP
Attans attans :)
2010-03-25

  Night Soul Woman
hehe :) tack för läsningen!!
2010-03-25

  Per Teofilusson
tror vadsom kan hända när man busar m Tom, bästa att kalla på doktorn, Dr John.
2010-03-25

    Music mind VIP
Jag tror vi har en ny Tim Burton. Du borde börja göra film. :P
2010-03-25

  Carola Zettergren
Attans!!! Inte nu igen!!!!!
2010-03-25

  Larz Gustafsson VIP
En konspiration.
2010-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger