Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det tar sin tid att förstå vad som betyder mest.......


Resan



Den största rikedom

är inte nådd

förrän

du

följt

ditt innersta

djupet

av din själ.




Fri vers av Karin Rosberg
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-25 18:27



Bookmark and Share


  Glensan
Härlig text
2010-03-27

    Bodil Sandberg
ja det tar tid..det är en ganska lång resa man gjort och kanske man följt sitt innerstas röst till viss del men det finns mycket man skulle vilja våga än

du är en fantastisk poetissa alltid har dina dikter TYNGD!!
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg