Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla..


Berör mej, Förför mej
Förvåna mej, Håna mej

Orden du skriver
gör så mycket
med mej!

Så snälla skriv
så jag lär
känna dej!

Öppna ditt
sinne låt
mej
se

Öppna mitt
sinne låt
mej få
le

Snälla...
Berör mej
Förför mej




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-25 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders