Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren

Våren är här

när hundskiten luktar i dikena

När bilen som sopar bort gruset
åker omkring på trottoarerna

När lågskorna åker på

När man nästan inte kan bärga sig
från att ta på vårkjolen

När det ser varmare ut
än vad det är

När man börjar tänka på hur
man tar sig ut i en bikini

När skinnjackan åker fram

När man får ställa fram klockan

Och tänk att den är här




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-25 22:31



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
oo så härligt jaa snart åker kjolen på
och man tar en svängom under himlens blå

applåder!!!
2010-03-26

    Tea Alex
Yes jag förstår precis vad du menar! :)
2010-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt